Ετικέτες

πηγή : enikos.gr

«Τελείωσε η νοοτροπία των Συριζαίων που σε λίγο θα μας πουν «βάλτε και 2 λαθρομετανάστες σπίτι σας να τους φιλοξενείτε». Θα αδειάσει η Ελλάδα από τους λαθρομετανάστες. Η Ελλάδα θα μείνει με το 3% που είναι απαραίτητο να έχουμε και τέρμα… Θα τους δώσουμε το ταξιδιωτικό έγγραφο για να πάνε όπου θέλουν» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ .

Ο κ. Κουίκ άφησε υπαινιγμούς ότι οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος δεν μπορούν να διαπραγματευτούν με τη Γερμανία, γιατί «κρατά στο χέρι πρόσωπα από τα κόμματά τους η Μέρκελ» και τόνισε «δεν ξέρω αν η Μέρκελ τους είπε «Αντώνη, Βαγγέλη σταματήστε γιατί θα σας βγάλω στη φόρα τα ονόματα», ή αν ο Αντώνης και ο Βαγγέλης γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να διαπραγματευτούν με κάποιον που έχει -για τις γούνες των κομμάτων τους και για φυσικά πρόσωπα των κομμάτων τους- πολλά να πει. Αυτά τα αποτυπώματα θα βρεθούν κάποια μέρα πάνω στο μέλι και κανείς από αυτούς που άρπαξαν τις μίζες και κανείς από αυτούς που οδήγησαν τη χώρα εδώ δεν θα μείνει ατιμώρητος».

Ο κ. Κουίκ επέμεινε στη θέση του κόμματός του για οικουμενική κυβέρνηση ειδικού σκοπού και καταγγελία των συμβάσεων, ενώ απέκλεισε και πάλι τους κ. Σαμαρά και Βενιζέλο.

Advertisements